Annons

Annons

12 viktiga saker att tänka på innan du köar till One DirectionÄr du redo för One Direction-konserten i morgon?! Kolla in FRIDAs punktlista och se till att du har allt ordnat innan du åker till Ullevi!

1. Sällskapet
Vilka kommer du hänga i kön med? En fördel är om de är lika hängivna fans som du är, så att ingen tröttnar på att sitta utomhus i flera timmar.

2. Hur länge har ni tänkt köa?
Vi har hört ryktesvägen att hela 35 000 (!) personer väntas stå i kö klockan 14.00 utanför Ullevi i morgon. Ha i åtanke att komma tidigt om ni vill ha platser långt fram.

Annons

3. Matsäck
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, brukar man säga, men se till att du inte blir hungrig och törstig på vägen. Packa med lite smått och gott (och riktig mat!) i en påse inför konserten och glöm för guds skull inte VATTEN!

one direction 11Bildkälla

4. Vädret
Prognosen säger 15 grader och regn i morgon så glöm inte regnjacka eller regnponcho, så att du slipper stå och vara blöt under hela konserten.

5. Väskan
Tänk smart och välj en liten handväska med axelband som du bara lägger ner det viktigaste i. Häng den tvärsöver kroppen för att minska risken att bli av med den.

6. Tappa inte bort kompisarna
Det kommer att vara stort tryck och en hel del folk på plats så se till att hålla ihop med dina vänner för att inte tappa bort dem i folkmassan. Om ni gör det – bestäm en plats som ni ses på om ni skulle försvinna från varandra, risken är nämligen stor att mobilnätet blir överbelastat och att ni inte kan ringa varandra.

one direction 12Bildkälla

7. Ta med saker du inte är rädd om
När du köar vill du säkert sitta på en filt eller ett sittunderlag, och det brukar finnas ställen att dumpa det på när du väl kommer in på arenan. Ta med något du inte är så rädd om som du kan kasta när du väl har kommit fram, så att du slipper hålla i grejerna under konserten.

8. Plakatet
Har du tänkt ha med dig ett snyggt plakat för att visa att du är en äkta Directioner? Tänk på att det inte får sitta fast något vasst eller pinnar på det och att det inte får vara större än ett A3-papper, enligt Ullevis regler.

9. Se till att du har minne och batteri på mobilen
Tänk dig att konserten drar igång och du inte har något minne kvar på mobilen?! PANIK! Töm mobilen på gamla bilder och videos redan i dag och se till att du laddar den ordentligt över natten!

one direction 14Bildkälla

10. NJUT!
När du väl är inne och ser dina idoler – försök att leva i nuet och inte bara filma med mobilen. NJUT av tillfället och försök uppleva så mycket live du bara kan! Även fast det är kul med bilder och videos så är självklart själva konserten det härligaste.

11. Har du tråkigt i kön?
Gör FRIDAs quiz här och utmana dina kompisar – vem är egentligen den ultimata experten på One Direction?

12. Hälsa på oss!
Terese och Sara från FRIDA-redaktionen är på plats hela dagen för att hänga med er fans – kom fram och säg hej om ni ser oss!

one direction

Foto huvudbild: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar