Annons

Annons

12 bevis på att det är bäst att vara född i juli

juli bäst att fylla år


I dag är det den första juli och det är dags för dig som är julibarn att börja planera din födelsedag. FRIDA listar 12 bevis på att det är absolut bäst att vara född i juli!

1. Du fyller år mitt i sommaren
1
Bildkälla
Ärligt talat, hur gött är det inte att vara ett sommarbarn och kunna fira din födelsedag utomhus? Du kan ha världens bästa födelsedagsfest med solsken och bad. Men det bästa av allt är kanske ändå att du kan vara barbent!

Annons

2. DU HAR SOMMARLOV!
11
Bildkälla
Okej, det här är kanske den absolut bästa punkten. Du kommer alltid, under alla dina år i skolan, att ha sommarlov på din födelsedag. Alltså, kan det ens bli bättre? Juli är den enda månad på hela året som det inte är någon skola alls. OH YEAH!

3. Du fyller år i samma månad som flera kändisar
selena gomez
Juli är en stjärnspäckad månad då massor av kändisar fyller år då. Du delar alltså månad med Molly Sandén, Selena Gomez, Brad Simpson, Luke Hemmings och Ashton Irwin – för att nämna några. Goals!

4. De flesta är lediga
9
Juli är lätt den mest populära månaden för semestrar. Eftersom många kommer att vara lediga på din födelsedag blir det grymt mycket roligare att fira den! Du och dina BFF’s har dessutom sommarlov, så ni kan hänga med varandra hela ditt födelsedagsdygn. Hur bra?!

5. Du är varken först eller sist
10
Bildkälla
Du fyller år typ i mitten av året vilket innebär att du inte kommer att vara först eller sist ut i ditt kompisgäng med att fylla år. Det är ju sjukt bra när du ska skaffa moppe, eller senare i livet när du fyller 18 och vill ta körkort eller gå ut på krogen. OMG!

6. Personer födda i juli har bättre minne
2
Bildkälla
Du som är född i juli har ofta ett bättre minne än de som är födda i andra månader. Du minns alltid viktiga datum och saker som har hänt för längesen kan du redogöra för utan problem. Snacka om en bra egenskap när du sitter och pluggar inför ett prov!

7. Du ger sjukt bra råd till andra
5
Bildkälla
Många vänder sig till dig för att fråga om råd, eftersom de litar på att du ger dem bästa. Julibarn bryr sig mycket om andra och du vill därför alltid hjälpa till att lösa olika problem.

8. Du är friskare än andra
7
Eftersom du är ett sommarbarn har du ett bättre immunförsvar än vad personer födda i andra månader har. Det är faktiskt bevisat genom forskning. WIN!

9. Fyra länder firas också i juli
8
Bildkälla
Hela fyra länder firar sin nationaldag i samma månad som fyller år. USA har nationaldag den 4 juli, Frankrike den 14 juli, Egypten den 23 juli och Peru den 28 juli.

10. Du kan förvänta dig fina blommor
blommor
Finns det något bättre än att få en bukett med riktigt fina blommor, eller att få fira din födelsedag med en picknick i det gröna? Typ inte. Har du tur får du dessutom en bukett blommor från din crush…

11. Du är allergisk mot bullshit
6
Bildkälla
Du märker direkt av när personer runtom dig snackar skit och du påpekar gärna att det inte är något som du vill lyssna på. Du är en bra vän och tar dem alltid i försvar när någon säger något elakt.

12. Du kan göra bättre önskningar
12
Bildkälla
Det är ungefär ett halvår kvar till julafton, så som ett julibarn kan du önska dig saker som passar bäst på sommaren medan du i julklapp kanske önskar dig saker som passar bättre på vintern. Hur bra?!

Kolla också in:
25 saker att göra med din BFF (för den bästa sommaren någonsin!)
47 saker du och din BFF bara måste göra i sommar
19 smarta anledningar att vara singel i sommar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar