Annons

Annons

12 anledningar till att du drömmer om att gå på high schoolAmerikansk fotboll, nya vänner och roadtrip. Här är 12 anledningar till att du drömmer om att gå på high school – och kan göra det också!

Denna artikel är sponsrad av STS High School.

1. Alla roliga sporter du får prova på när du går på high school. Och gillar du inte sport kan du heja på från läktaren – precis som i filmerna.

fotboll

2. Att du kan få gå på en äkta skolbal, klä upp dig och dansa med dina nya vänner.
skolbal

Annons

3. Att du får bo på ett helt nytt ställe i världen. Med STS High School kan du gå på high school i USA, Kanada, Italien, Frankrike, Irland, Storbritannien, Schweiz, Spanien, Tyskland, Österrike, Australien, Nya Zeeland, Argentina, Brasilien, Ecuador eller Japan!
New York

4. Alla nya vänner du kommer att få under ditt skolår, både de som bor i landet du reser till och de som reser från Sverige precis som du.
studenter

5. Att du kan få flirta med sådana här killar …

Källa: GIPHY

6. Eller sådana här tjejer …

Källa: GIPHY

7. Alla roliga aktiviteter efter skolan, som att hänga på stranden med dina nya vänner, shoppa eller uppleva häftiga sevärdheter.
strand

8. Att du kan dra iväg på en roadtrip! Alla som åker till USA på utbytesår med STS High School kan avsluta sitt år med Coast to Coast – en resa genom 15 delstater under tre veckor. Åker du till Europa kan du i stället åka på STS European Tour – en resa genom Europa.
roadtrip

9. Det faktum att du kommer att bli så mycket bättre på engelska – eller på det språk som talas i landet dit du åker.

Källa: GIPHY

10. Att du får se det här i verkligheten:
american football

11. Att du kan testa allt det här innan du åker iväg på ett high school-år, genom att åka på språkresa! Du kan till exempel åka på språkresa till Los Angeles eller New York och då på college. Hur härligt?!
sts_sprakresa

12. Och slutligen … Du får chansen att börja om helt på nytt, genom att åka iväg ett helt skolår till en ny plats där du går i skolan med helt nya människor. Säg hej till ditt nya jag!

Läs mer: 

Foto: IBL/STS

Annons
Annons


AnnonsLaddar