Annons

Annons

12 anledningar till att det är bäst att fylla år i juni

fylla ar i juni


Längtar du helt sjukt mycket efter din födelsedag? Förmodligen – och snart är dagen här! FRIDA ger dig 12 anledningar till varför det är absolut bäst att fylla år i juni!

Är du en sådan person som bara ÄLSKAR att fira din födelsedag? Vi fattar verkligen hur det känns! Om du är lycklig nog att fylla år i juni kan du dessutom vara extra glad. Här är 12 anledningar till varför!

Annons

1. Du fyller år i samma månad som sommarlovet börjar (och därmed sommaren!)
juni 1
Hur härligt är det inte att få fira din födelsedag precis när sommaren börjar på riktigt? Vi lovar dig att alla andra är grymt avundsjuka på dig! Fyller år den senare halvan är du ledig från skolan, och om du fyller år i början kan du se fram emot både födelsedagen och skolavslutningen. WIN!

Gilla FRIDA på Facebook

2. Du delar födelsedagsmånad med massor av kändisar
ariana grande
Om du fyller år i juni så delar du bland annat månad med Ariana Grande, Jesy Nelson, Angelina Jolie och Kanye West (för att nämna några).

3. Du som är född i juni är friskare
juni 2
Bildkälla
Sommarbarn är enligt flera olika studier oftast mer friska än vad personer födda i andra månader på året är. YAY! Det är också bevisat att de som föds i juni ofta blir långa.

4. Du vet hur man skämtar
juni 3
Bildkälla
Personer som är födda i juni är ofta de som skämtar mycket och ofta. Vem vill inte hänga med en person som är grymt rolig och skön, liksom? Just det – ALLA! Du är en frisk fläkt som gör folk glada och du kan tacka din fina födelsemånad för det.

5. Du är lyckligare än andra
juni 4
Det är faktiskt bevisat att du är som allra lyckligast i livet om du fyller år i juni, medan november är den månad som ger minst lycka. Juni är helt enkelt den optimala månaden att fylla år i eftersom det är då sommaren börjar och halva året har gått. Perfekt?!

6. Du är bäst på att komma på önskningar
5
Bildkälla
Det har gått ett halvår sedan julafton och du har sedan dess hunnit komma på massor av önskningar. Du har liksom lyxen att ha årets två bästa högtider med ett halvårs mellanrum. Du kan önska dig saker till sommaren när du fyller år och saker till vintern vid jul. Kan det bli bättre? Knappast!

7. Det är midsommarafton (!)
6
Du fyller alltså år under SAMMA månad som sommarens bästa högtid går av stapeln – midsommarafton! Blommor i håret, bara ben, skönt häng med dina BFF’s, massor av god mat och roliga lekar. Kan du ens tänka dig en bättre födelsedagspresent än ett midsommarfirande med dina absolut bästa vänner?

8. Du är varken först eller sist
7
Bildkälla
Du fyller år i mitten av året, vilket gör att du varken kommer att vara först eller sist ut i ditt kompisgäng med att fylla år. Hur bra är inte det när du vill skaffa moppe, eller senare i livet när du fyller 18 och vill ta körkort eller komma in på uteställen? OMG!

9. Du får en extra lovdag från skolan
8
Den 6 juni är det Sveriges nationaldag – en röd dag som ger dig ledigt från skolan, eftersom den infaller på en måndag. Oh, yeah! Du får alltså en extra lång helg i början av månaden som du kan spendera med dina BFF’s, och kanske passar det att ni firar dig då?

10. Fler kan vara med och fira dig
9
Du fyller år i den månad då sommarlovet börjar, vilket är grymt bra. Varför? Jo, flera av dina kompisar kommer fortfarande att vara hemma i stan och kan då fira din stora dag! För visst vill du helst fira din födelsedag med dina BFF’s?

11. Du kan förvänta dig fina blommor
j
Juni är den månaden då de allra finaste blommorna blommar. För visst kan en fin bukett av exempelvis syrener vara typ det vackraste att få? Särskilt om du får buketten av någon du har ett extra gott öga till…

12. Sommaren är här!
12
Bildkälla
Du föddes precis i början av den ”riktiga” sommaren vilket innebär att du spenderade dina första år i livet i härligt solsken, fräsch luft och med lycka runtomkring dig. Kan du ens tänka dig något bättre än att starta sommaren med ditt födelsedagsfirande? NOPE!

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar