Annons

Annons

11 saker att göra dagen efter midsommarDet är LÖRDAG! Vet du inte vad du ska hitta på idag? Spana in den här listan över saker du kan göra dagen efter midsommar.

Midsommarafton är över – men än finns det massor av midsommar kvar att fira. Helgen har ju faktiskt bara börjat. Här är elva saker du kan göra idag:

1. Ät en massa rester
Det bästa med dagen efter? Att det (förhoppningsvis) finns en massa rester kvar. Midsommardagen är den perfekta dagen för att frossa.

Annons

2. Kolla på serier hela dagen
Det brukar ändå alltid vara skitväder på midsommar ändå. Så varför inte passa på att ta igen lite tv-serier?

se på tv-serier
Bildkälla

3. Gå och bada
Att gå och bada hör midsommar till. Regnar det ute? Gör det till en kul grej och utmana dig ändå. Man kan faktiskt bada när det regnar också.

4. Gör en brunch
Överraska familjen med en riktigt nice brunch. Varför inte prova en amerikansk brunch med tjocka pannkakor och milkshakes? Du hittar recepten här!

5. Gå på nöjesfält
Har du nära till Liseberg, Kolmården eller Gröna Lund? Varför inte göra en heldag och åka en massa roliga åkattraktioner? Glöm inte att köpa sockervadd!

berg- och dalbana
Bildkälla

WHAT: Här är Europas snabbaste berg- och dalbana (den finns i Sverige!)

6. Baka något gott
Blev det jordgubbar över från dagen innan? Varför inte göra en jordgubbstårta part two? Eller en riktigt kladdig kladdkaka?

7. Ta en långpromenad med din BFF
Ta med dig din kompis ut på en riktigt härlig promenad och prata om allt mellan himmel och jord.

8. Ta igen allt som hänt på sociala medier
Alla selfies med kransar, alla matbilder och jordgubbstårtor.. puh! Det är många bilder att ta igen på Instagram dagen efter midsommar. På midsommardagen är de sociala medierna bombarderade av bilder – för alla vill ju visa hur rolig deras midsommarafton har varit.

9. Fira midsommar med vännerna
Midsommarafton innebär oftast att fira med familjen. Men kanske är det inte obligatoriskt att hänga med familjen på midsommardagen? Bjud hem ett skönt gäng och fira midsommar en gång till. Bind kransar tillsammans, lyssna på bra musik och prata om allt som hänt dagen innan. Kanske kan ni få ta lite av midsommarresterna också?

gif3
Bildkälla

10. Gå på bio
På midsommar brukar biograferna oftast ha många bra filmpremiärer. Hur härligt är det inte att att bara slänga sig ner i biosalongen med en stor popcorn?

11. Arrangera en sleepover
Varför spendera midsommardagen som en söndag när den infaller på en lördag? Arrangera en rolig uppesittarkväll, och ha en sleepover tillsammans med gänget. Eller ett filmmaraton för dig själv hela natten, inte så dumt det heller!

Läs även:
Glasstacon är här (det enda du behöver i sommar!)
16 filmer du borde se på Netflix om du älskar att gråta
25 saker att göra med din BFF (för den bästa sommaren någonsin)

Foto: IBL

Annons
Annons


Annons
Laddar