Annons

Annons

11 anledningar till att det är bäst att fylla år i maj

fylla ar i majDin födelsedag är förmodligen den dag på året som du ser mest fram emot att fira. Här är 11 anledningar till att det är sjukt bra att fylla år i maj!

Är du en sådan person som bara ÄLSKAR att fira din födelsedag? Vi vet exakt hur det känns. Har du dessutom turen att vara född i maj så kan du vara extra glad.

Här är 11 anledningar till varför det är bäst att fylla år i maj månad:

Annons

1. Du kan fira din födelsedag utomhus
fylla ar i maj 1Långt ifrån alla har lyxen att kunna fira sin födelsedag utomhus med massor av roliga aktiviteter – men det har ju du! Bjud in dina vänner till picknickhäng i någon park, åk till ett nöjesfält för en heldag bland karusellerna eller ha en grym trädgårdsfest! Möjligheterna är oändliga.

2. Du delar månad med kändisar
fylla ar i majBildkälla
Om du är född i maj delar du bland annat födelsedagsmånad med Facebooks grundare Mark Zuckerberg, Adele, Olly Murs, Robert Pattinson och Sam Smith (för att nämna några).

Läs mer: Nu kan du fira din födelsedag med hjälp av Snapchat

3. Majbarn är lyckligare
fylla ar i majBildkälla
Personer som är födda i maj brukar själva anse sig vara lyckligare än andra då de ofta är mer optimistiska än de som är födda i andra månader. Det är dessutom bevisat att optimism kan leda till att du lever längre. Värt att fira? Lätt!

4. Du har mer fantasi när det kommer till önskningar
fylla ar i majBildkälla
Att fylla år nära julafton är inte det lättaste när det kommer till att skriva önskelista. Du har ju faktiskt lyxen att ha två stora högtider med ett halvårs mellanrum, vilket gör att du kan önska dig saker som passar för sommaren när du fyller år. WIN!

5. Det är Eurovision song contest
frans jeppson wall 2016Du fyller alltså år under SAMMA månad som Frans ska uppträda (och förhoppningsvis vinna) Eurovision i Stockholm! Kan du ens tänka dig en bättre födelsedagspresent än att han charmar hela Europa och vinner?

Läs mer: 10 snygga smycken till våren (under 450 kronor!)

6. Du är varken först eller sist
fylla ar i majBildkälla
Eftersom du är född i maj så är du förmodligen varken först eller sist ut i ditt kompisgäng med att fylla år. Det är ju såklart bra om du vill skaffa moppe, eller när du fyller 18 och vill ta körkort. OH YEAH!

7. Det ligger kärlek i luften
fylla ar i maj 7Enligt gamla folksagor är maj den månad då luften fylls av kärlek och personer lättare blir kära i varandra. Under månaden börjar dessutom naturen att vakna till liv och göra sig redo inför sommaren. Hur vackert är inte det?!

8. Både du och din mamma ska firas
fylla ar i majBildkälla
Även om det är du som fyller år så borde du även fira din mamma ordentligt under maj. Den 29:e är det nämligen mors dag och då borde du tacka henne både en och två gånger för att hon satte dig till världen och för att hon alltid har funnits där för dig sedan dess!

Läs mer: 11 snygga solglasögon till våren 2016

9. Du har stjärnorna på din sida
fylla ar i majDu är antingen oxe eller tvilling och enligt dessa stjärntecken är du en förstående, entusiastisk, attraktiv och mentalt stark person. Så om du är född i maj borde du känna dig lyckligt lottad över att ha stjärnorna på din sida här i livet. YAY!

10. Fler kan vara med och fira dig
fylla ar i majDet som är grymt bra med att fylla år innan sommarlovet har börjat är att fler av dina kompisar är hemma och kan fira din stora dag! För visst vill du helst fira med dina BFF’s?

11. Sommaren är snart här
fylla ar i maj Strax efter att du föddes gjorde sommaren intåg vilket betyder att du spenderade dina första månader i livet med härlig sol, fräsch luft och glädje runtomkring dig. Finns det något bättre sätt att fira in sommaren på än genom din födelsedag? NOPE!

Missa inte:
18 saker som alla är födda år 2000 kan relatera till
14 hemlisar du bara avslöjar för din BFF
25 barnprogram du bara älskade på 00-talet

Foto: SVT/Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar