Annons

Annons

11 anledningar till att det är bäst att fylla år i augustiDet är augusti, och ÄNTLIGEN dags för din födelsedag. FRIDA vet varför det är bäst att fylla år den här månaden!

Älskar du att fylla år? Vi med! Fyller du dessutom år i augusti är det bara att gratulera, det finns nämligen så många anledningar till varför augusti är den bästa månaden för att fylla år i.

1. Augusti är lite som nyårsafton
fylla-ar-augusti
Bildkälla
Augusti är en kul månad eftersom det händer så mycket nytt. Ett nytt skolår betyder en ny start. Du kanske börjar i en ny klass, en ny skola eller har någon annat spännande framför dig i höst.

Annons

2. Du får träffa hela ditt squad igen
squad
Bildkälla
Någon kanske har spenderat hela sommarlovet i stugan, en annan utomlands. Men i augusti kommer alla hem igen för att börja skolan. Perfekt att fylla år då, eftersom hela gänget kan samlas för att fira din födelsedag!

3. Du är den bästa kompisen!
bff
Bildkälla
Du som fyller år i augusti är antingen ett lejon eller en jungfru, båda stjärntecken som beskrivs som att vara väldigt trofasta, kärleksfulla och lojala. Din BFF kan skatta sig lycklig över att ha en vän som du!

4. Du fyller år under den mest maxade månaden
sommarlov
Bildkälla
Augusti är månaden då det fortfarande är några veckor sommarlov kvar. Den månaden då vi maxar sommaren lite extra innan det är dags att gå tillbaka till skolbänken. Det händer alltid mycket roligt i augusti! Vill du få inspo för hur du ska maxa det sista av sommarlovet? Spana in den här listan!

5. Du kan fira födelsedagen utomhus
fodelsedag-sommar
Bildkälla
Det är inte många som kan fira sin födelsedag vid stranden, på en filt i solen eller med en fest i trädgården – men du kan! Hur härligt är inte det?!

6. Du fyller år samma månad som många kändisar…
kylie jenner
…till exempel Kylie Jenner, Lea Michele, Mila Kunis och Jennifer Lopez. GOALS!

7. Du kan förvänta dig massor av blommor
blommor
Det är högsommar och naturen står i full blom. Blommor gör helt enkelt födelsedagen lite festligare, så är det bara!

8. Du kan klä dig i riktigt snygga outfits
sommaroutfit
Glöm stickande koftor, strumpbyxor och tunga jackor. Du kan spendera din födelsedag i en riktigt snygg och somrig outfit. Kanske kan du också matcha den med en fin solbränna från sommarlovet. Såå nice!

9. Du kan shoppa mer
shoppa
Bildkälla
Augusti är den månad då rean är som bäst, eftersom det är då som de flesta butiker har mest rabatt. Det betyder att du kan shoppa en hel del prisvärda födelsedagspresenter till dig själv. Hur bra?!

10. Du har en massa energi
energi
Bildkälla
Du är utvilad efter ett långt, härligt sommarlov och har en massa energi! Dessutom sägs det att de som är födda i augusti faktiskt har lite mer energi än andra. Augustibarn är både kreativa och får många saker gjorda, så varför inte styra upp en riktigt grym födelsedagsfest?

11. Du är varken först eller sist.
fylla-ar-augusti
Bildkälla
Du är förmodligen varken först eller sist ut i gänget med att fylla år. Fyller du år på sommaren behöver du inte stressa med att komma på vad du önskar dig heller. Du har en ny chans till jul om du skulle glömma något, medan de som fyller år på vintern måste vänta ett bra tag tills nästa gång det är presentdags.

Läs också:
13 magiska maträtter i regnbågens alla färger
19 smarta anledningar att vara singel i sommar
13 gratis saker du och din BFF måste göra i sommar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar