Annons

Annons

Så gör du din egen chokladkaka (det är så lätt!)



Annons


Att briljera på efterrättsbordet kommer aldrig vara svårt från och med nu och du behöver aldrig mer fundera vad du är sugen på för snacks, egen choklad är svaret på allt!


Genom tre enkla steg har du gjort en lyxig, somrig och himmelskt god efterrätt!

Tycker du att den perfekta chokladkakan saknas i affären? Eller har du slut på efterrättsideér och behöver fixa något snabbt? Att göra sin egen chokladkaka är lättare än du tror! Och det bästa av allt — du kan blanda ihop vilken kombination du vill! Se hur du gör i videon ovan!

Du behöver:
Jordgubbar
200 gram choklad
Isbricka

Så här gör du:
1. Börja med att smälta chokladen, antingen i micron eller i vattenbad.
2. Dela därefter alla jordgubbar på mitten.
3. Fyll en plastpåse med den smälta chokladen. Klipp därefter av ena hörnet av påsen. Ringla därefter ned chokladen i isbrickan.
4. Tryck därefter ner jordgubbarna i chokladen. Jämna därefter ut chokladen med en kniv.
5. Ställ därefter brickan i frysen i ungefär en timme. Sedan är det bara att njuta av din egen chokladkaka!

Tips! Du kan ha annat än jordgubbar i, exempelvis hallon, ananas, banan, nötter eller kanske något annat godis?

Se fler hacks här:
Så gör du egna fräscha sommardrinkar
Så bakar du godiset — utan ugn
Så gör du din egen Ben and Jerry-glass

Här hittar du FRIDAs Youtubekanal fylld med allt från snack om mens och sex till sjukt smarta hacks:
Klicka här för att komma till FRIDAs Youtubekanal!


Annons

Annons



Laddar