Annons

Annons

Recensera pizza på Instagram och få betalt för detÅrets kanske bästa sommarjobb är här - att testa pizza och skriva om det på Instagram.

Letar du fortfarande efter ett sommarjobb? Se hit. Nu söker svenska företaget Onlinepizza testpersoner som får recensera snabbmat hela sommaren på Instagram.

– Vi vill testa hur bra våra restauranger är. Så varför inte låta några konsumenter testa och recensera vårt rika sortiment av hämtmat – som består av alltifrån thaimat och sushi till pizza och kebab. Förra året var jobbet särskilt fokuserade på studenter, där vi i år istället ger alla matglada personer över 16 år en möjlighet att söka, säger Anders Signell, VD för OnlinePizza, i ett pressmeddelande.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

Jobbet är kanske inte det mest välbetalda – du får betalt i mat och får ersättning för varje recension – men det är utan tvekan årets godaste sommarjobb.

För att söka lägger du ut en testrecension på Instagram och hastagar #OPextraknäck2016. Den som får mest spridning på sin recension i varje stad får äran att utföra det ”hårda jobbet” i sommar. Du som är 16 år eller äldre kan söka.

Läs mer:
7 tips: Så fixar du lättast ett sommarjobb
13 saker du bara förstår om du sommarjobbar
15 saker du bara förstår om du och din BFF går i olika skolor

Annons
Annons


Annons
Laddar