Annons

Annons

Nu börjar inspelningen av Riverdale säsong 2 – och då har den premiärÄntligen har inspelningarna av Riverdale säsong 2 dragit igång. De har de också släppt ett datum för när säsongen har premiär.

På Instagram delade Madchen Amick med sig av en bild på alla skådespelarna sittandes vid ett bord. Under bilden skrev hon ”Familjen är samlad. Nu kör vi Riverdale säsong 2! Våra genomgångar av avsnitt 1, 2 och 3 var episkt.”.

Annons

Inspelningarna av Riverdale har alltså dragit igång och på plats verkar alla skådespelarna vara samt Charles Melton som ska spela Reggie. Tittar man noga på bilden dock så ser man att en viktig person saknas, nämligen Luke Perry som spelar Archies pappa. Det kan ju vara så att han bara är på toaletten.

Riverdale har också äntligen fått ett startdatum. The CW som visar serien i USA har avslöjat att serien kommer börja visas den 11 oktober. I Sverige har vi kunnat se Riverdale på Netflix som släppt avsnitten dagen efter The CW visat det i USA. Det är ännu inte bekräftat att det kommer bli så med säsong 2 också men vi håller tummarna.

Läs mer:
Åtta nya saker vi vet om Riverdale säsong 2 redan nu
13 saker du inte visste om Riverdale-stjärnan KJ Apa
Galna teorin om Bettys bror i Riverdale

Foto: The CW, Instagram

Annons
Annons


Annons


Laddar