Annons

Annons

Harry Styles kan få en roll i Teen WolfHarry Styles + Teen Wolf = sant! Åtminstone om man får tro de rykten som cirkulerar på nätet just nu.

Dylan O’Brien var med om en bilolycka tidigare i år som har försenat inspelningen av Maze Runner: The Death Cure, där han har huvudrollen. Nu menar många att det dessutom kan försvåra hans medverkan i Teen Wolf säsong sex, som ska börja spelas in snart.

Annons

Relaterat: Allt vi vet om Teen Wolf säsong sex

I går skulle Teen Wolfs sjätte säsong sätta igång inspelningarna egentligen, men Dylan är ännu inte återhämtad – vilket har fått producenterna att fråga Harry Styles om han kan tänka sig att hoppa in. Harry har själv inte uttalat sig om ryktet ännu – men vi kan bara hoppas att det stämmer.

Gilla FRIDA på Facebook

harry styles teen wolfDylan O’Brien älskar Harry Styles.

Entertainment Weekly rapporterar att Stiles Stilinski kan komma att skrivas ur serien i början av säsong sex för att förenkla inspelningen när Dylan fortfarande är dålig. Under tiden ska det istället bli ett tidshopp framåt i tiden där vi får följa Scott McCall (Tyler Posey) – och enligt rykten Harry Styles.

Läs också: Så kom Teen Wolf-stjärnan ut som homosexuell

”Nästa säsong är fylld av drama, känslor, förvirring och spänning”, säger skådespelerskan Melissa Ponzio, som spelar Melissa McCall i serien.

Teen Wolf säsong sex har premiär i juni om allt går som det ska.

Läs mer:
Teen Wolf-tvillingen kommer ut som homosexuell
Hen lämnar Teen Wolf inför säsong sex
15 heta saker bara du som älskar Teen Wolf förstår

Foto: MTV

Annons
Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate

MEST LÄST


Annons
Laddar