Annons

Annons

Här är allt vi vet om nästa Fantastiska vidunder-filmNästa år kommer den andra filmen av Fantastiska vidunder och var man hittar dem, men redan nu vet vi en hel del om den. Bland annat kommer vi att få se nya skådespelare!

Allt som allt kommer det att bli fem nya filmer. J.K Rowling har tidigare sagt att Fantastiska vidunder och var man hittar dem-filmerna kommer att utspela sig mellan 1926 och 1945 vilket är ganska många år. Den första filmen kom ut förra året och nästa år kommer den andra filmen. Den andra filmen har ännu inte fått något eget namn men här är allt vi vet om den just nu!

Annons

Handling
Den andra filmen ska gå ännu djupare in i de mörka tiderna i trollkarlsvärlden. Enligt Warner Bros ska Newt och de andra behöva välja vilket gäng de tillhör. Den andra filmen ska utspela sig 1927, några månader efter att Newt och Tina hjälpt att sätta dit Gellert Grindewald. Han ska dock ha rymt för att skapa en armé och det är upp till Newt och Albus Dumbledore att stoppa honom.

Gilla FRIDA på Facebook

Skådespelare
Eddie Redmayne kommer återigen att spela Newt Scamander, Johnny Depp kommer att spela Gellert Grindewald och Jude Law kommer att spela Albus Dumbledore.

Zoë Kravitz (Leta Lestrange), Ezra Miller (Credence Barebone), Dan Fogler (Jacob Kowalski) och Katherine Waterston (Tina) kommer också tillbaka i den andra filmen. Vi kommer också att få träffa Newts bror som ska spelas av Callum Turner.

Premiär
Fantastiska vidunder och var man hittar dem 2 har premiär i november 2018.

Läs mer:
Här möts Pretty little liars och Harry Potter i ny film
Så ser Harry Potter-stjärnorna ut idag
Nu kan du besöka den ”förbjudna skogen” som finns i Harry Potter

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL

Annons
Annons


Annons
Laddar